Showtime

Stjerner for alle typer opgaver

Værktøjskuffertsæt XXL III electric

På vej mod nye verdener.

Elektrikere har brug for meget forskelligt værktøj forskellige steder. Mange værktøjskufferter er ikke stabile nok, og det kan tit være svært at få plads til alt nødvendigt værktøj, så det ligger ordentligt. Værktøjskufferten XXL III electric fra Wiha har et omfattende...

Stjernerne for elektrikere

E-skruetrækkersæt speedE® Industrial

Drive with speed - fix with feeling.

De som udfører skrueopgaver hver dag, ved præcist, hvor lang tid det tager og hvor kraftigt håndleddene belastes på lang sigt. Disse problemer er nu forsvundet takket være verdens første E-skruetrækker speedE® fra Wiha! Du skruer mindst dobbelt så hurtigt ved hjælp af speedE® i forhold...

Stjernerne for mekanikere

Værktøjskuffertsæt XL eMobility

Arbejde med perfekt beskyttelse.

Både når der arbejdes på køretøjer med en el-motor samt ved installering og opsætning af ladestandere til opladning af el-køretøjer kræver det, at medarbejderne har særlige kvalifikationer samt sikkert og certificeret udstyr. Med værktøjskuffertsættet XL Mobility kan brugeren altid...

eMobility stjernerne

Find din forhandler

Spørgsmål?

Kontakt os her!
Jeg har læst Wihas privatlivspolitik og accepterer denne » Til privatlivspolitikken(*)

Brugernes erfaringer inddrages allerede under udviklingen af Wiha værktøjerne. Dermed er der fremstillet værktøjssæt til mekanikere, elektrikere og elektronikere, der sammensættes af forskellige krav og anvendelsesområder. Værktøjet er ryddet ordentligt og overskueligt op i de kompakte og robuste værktøjsposer, så de altid er lige til at komme til og dermed sørger for et utroligt let og effektivt arbejde.

Vores værktøjssæt garanterer et sikkert arbejde for elektrikere. For de internationale udmærkede VDE-isolerede værktøjer er testet enkeltvist ved 10.000 V AC og godkendt til 1000 V AC.
Wiha værktøjskufferten til elektrikere har takket være sit omfattende udstyr altid det passende værktøj parat, som f.eks. et momentskruetrækkersæt, komplet isolerede skruetrækkere fra Wiha slim-serien eller installationstangen TriCut. Desuden har den professionelle Wiha værktøjskuffert meget plads til ekstra værktøj takket være praktiske værktøjspladser og det store rum til smådele og maskiner. Værktøjskufferten med stabile inline-hjul sørger for en nem transport af værktøjet uden belastninger. Vores bestykkede værktøjskuffert til elektrikere har det hele til den professionelle elektriker, der arbejder mobilt.

Ud over det omfattende værktøjskuffertsæt findes der også værktøjstaske, der passer til alle opgaver. For eksempel er vores værktøjssæt slimVario® electric perfekt egnet til mobil anvendelse og under trange pladsforhold. Her er alle værktøjer placeret sikkert og ordentligt i en robust og overskuelige værktøjstaske. Værktøjssættet sparer desuden utroligt meget plads på grund af et omfattende skiftebitsystem. Vores Wiha VDE-værktøjssortiment – her kan alle elektrikere finde det passende værktøjssæt.

I forbindelse med opgaver inden for mekanik omfatter vores værktøjssortiment også et rigtig godt udvalg af værktøjssæt. Wiha værktøjstasken med 31 dele til mekanikere indeholder basisudstyret til de mest almindelige mekanikeropgaver. I dette værktøjssæt kan du bl.a. finde den AGR-certificerede skruetrækker SoftFinish® i forskellige størrelser, unbrakonøgleholderen ErgoStar samt en vandpumpetang.

Vores bitsæt til montering indeholder basisudstyret til elskabsudformning. Denne værktøjstaske har alle almindelige klinger i et kompakt sæt. Med de 70 mm bits i dette værktøjssæt kan du også nu dybtsiddende skruer uden problemer.

Vores ESD-værktøjstasker er den perfekte ledsager til opgaver inden for elektronik. Wiha ESD-værktøjer er fremstillet iht. IEC 61340-5-1 og sørger dermed for sikkert arbejde på følsomme elektroniske komponenter.

Wiha værktøjssæt - i kuffert eller i praktisk værktøjstaske - er et must have for den professionelle håndværker i hverdagen.

Vores praktiske værktøjstasker kan i øvrigt også købes uden indhold altså tomme.

Czech RepublicDenmarkDeutschlandEspanaFinlandFranceHungaryItalyNederlandNorwaySwedenÖsterreichPolskaRussiaUnited KingdomInternational