Showtime

Stjerne for alle applikasjoner

Verktøykoffert sett XXL III electric

Oppbrudd til en ny verden.

Elektrikere trenger mye forskjellig verktøy på forskjellige steder. Mange verktøykofferter er ikke stabile nok, og det er ofte slitsomt å få orden på de nødvendige verktøyene. I motsetning til dette fremstår verktøykoffert XXL III electric fra Wiha med et omfattende verktøysortiment, nok...

Stjerner for elektrikere

Verktøyryggsekk Set L mechanic

Perfekt basis for den mobile Tekniker.

På uteoppdrag er det ikke alltid lett å ha med seg alle verktøy og samtidig holde orden på dem. Verktøyryggsekken løser dette problemet. Den byr på enormt mye plass og samtidig best mulig bærekomfort i mobil bruk. Her har du oversikt og enkel tilgang til verktøyene – den står stabilt,...

Stjerner for mekanikere

Verktøykoffert Sett XL eMobility

Perfekt beskyttet arbeid.

Arbeid på elektriske drevne kjøretøy samt montering og igangsetting av tilsvarende ladesøyler og veggbokser krever at medarbeiderne har spesielle kvalifikasjoner og en sikker, sertifisert utrustning. Med verktøykoffertsettet XL eMobility har mekanikeren alltid det rette verktøyet for montering...

E-mobilitets stjerner

SPØRSMÅL?

Kontakt oss !
Jeg har lest personvernerklæringen fra Wiha og samtykker i den » Til personvernerklæringen(*)

Hos Wiha-verktøy forventes fordelene til brukerne å bli brukt i produktutvikling. Det samme er verktøysett av høy kvalitet for mekanikere, elektrikere og elektronikkingeniører som er involvert i ulike krav og bruksområder. Vanligvis og omfattende i kompakte og robuste verktøyposer, er verktøyene i situasjonen grasiøse og for å gjøre et lett og effektivt arbeid.

Våre verktøysett for elektrikere garanterer sikkert arbeid. De internasjonalt tildelte VDE-isolerte verktøyene blir testet individuelt ved 10.000 V AC og godkjent for 1000 V AC.
Takket være det omfattende utstyret har Wiha verktøykasse for elektrikere riktig redskap klar til alle bruksområder, for eksempel et moment skrutrekkersett, helisolerte skrutrekkere fra Wiha slim familien eller TriCut installasjonstang. I tillegg har Wiha profesjonelle verktøykasse god plass til ekstra verktøy takket være de praktiske verktøyinnsatsene og den spesielt store lagringsplassen for små deler og maskiner. Verktøykofferten med solide rullelinjer muliggjør enkel og stressfri verktøytransport. Vårt utstyrte verktøy for elektriker er komplett utstyr for profesjonell elektriker innen mobil bruk.

I tillegg til det omfattende verktøykoffersettet, er det også den riktige verktøyposen for hver applikasjon. Vårt elektriske verktøysett slimVario® er for eksempel egnet for mobil bruk og i trange arbeidsmiljøer. I dette er alle verktøy trygt og ryddig plassert i en robust og tydelig verktøypose. Verktøysettet gir også optimale plassbesparelser takket være et omfattende utskiftbart bitsystem. Vårt Wiha VDE-verktøysortiment - hver elektriker finner det riktige verktøysettet her.

Vårt verktøysortiment tilbyr også et fint utvalg av verktøysett for mekaniske applikasjoner. Den 31-delte Wiha mekaniske verktøyposen tilbyr grunnleggende utstyr for håndverktøy for de vanligste bruksområdene innen mekanikk. Dette verktøysettet inkluderer blant annet den AGR prisbelønte SoftFinish®-skrutrekker i forskjellige størrelser, ErgoStar-nøkkelholder og vannpumpetang.

Vår bitsettmontering tilbyr grunnleggende utstyr for kontrollskapskonstruksjonen. Denne verktøyposen inneholder alle vanlige kniver i ett kompakt sett. Med 70 mm bits som er inkludert i verktøysettet, kan du nå enda dypere skruer uten problemer.

Våre ESD-verktøyposer er den ideelle følgesvenn for applikasjoner innen elektronikk. Wiha ESD-verktøy er produsert i samsvar med IEC 61340-5-1 og sikrer dermed sikkert arbeid på sensitive elektroniske komponenter.

Wiha verktøysett og verktøysett, enten det er i form av etui eller en praktisk verktøypose, er et must-ha for profesjonelle håndverkere i sitt daglige arbeid.

Forresten: Våre praktiske verktøyposer kan også kjøpes tomme, dvs. tomme.

Czech RepublicDenmarkDeutschlandEspanaFinlandFranceHungaryItalyNederlandNorwaySwedenÖsterreichPolskaRussiaUnited KingdomInternational