Showtime

Sztárok minden alkalmazásra

XXL III electric szerszámkoffer készlet

Új világok küszöbén.

A villanyszerelők különféle szerszámokat igényelnek a legkülönfélébb helyeken. Számos szerszámkoffer nem nyújt kellő stabilitást, és gyakran csak nagy ráfordítással lehet minden szükséges szerszámot rendezetten elhelyezni. Ezzel szemben a Wiha XXL III electric szerszámkoffer...

Sztárok villanyszerelőknek

E-csavarhúzókészlet speedE® Industrial

Csavarozz gyorsan - szerelj érzéssel.

Aki naponta számos csavarozást hajt végre, az pontosan tudja, mennyire időigényes, és hosszú távon milyen mértékben terheli ez a csuklót. A Wiha világszerte első speedE® e-csavarhúzójával ezek a problémák már a múlté! A speedE® segítségével legalább 2-szer olyan gyors a...

Sztárok szerelők számára

XL eMobility szerszámkoffer-készlet

Tökéletesen védett munka.

Mind az elektromos meghajtású járműveken végzett munka, mind a töltőoszlopok és fali töltők felszerelése és üzembe helyezése különleges képzettséget igényel a munkavállalók részéről, valamint biztonságos, tanúsított felszerelést. Az XL eMobility szerszámkoffer-készlet a...

E-Mobility sztárok

Kereskedő keresése

KÉRDÉSE VAN?

Lépjen kapcsolatba velünk!!
Elolvastam a Wiha adatvédelmi nyilatkozatát és egyetértek » Az adatvédelmi nyilatkozathoz(*)

A Wiha szerszámoknál már a termékfejlesztésbe bevonjuk a felhasználók tapasztalatait. Így keletkeztek a kiváló minőségű szerszámkészletek lakatosok, villanyszerelők és elektronikusok számára, amelyeket egyedileg állítottunk össze különböző követelményekhez és alkalmazási területekhez. Kompakt és robusztus szerszámtáskákban rendezetten és áttekinthetően elhelyezve a szerszámok minden szituációban kéznél vannak és különösen könnyű és hatékony munkát garantálnak.

A villanyszerelők számára készült szerszámkészletek biztonságos munkavégzést garantálnak. A nemzetközileg kiemelkedő VDE szigetelt szerszámok egyesével 10 000 V AC mellett teszteltek és 1 000 V AC számára engedélyezettek.
A villanyszerelőknek szánt Wiha szerszámbőrönd a bő felszereltsége révén a villanyszerelők számára minden alkalmazáshoz megfelelő eszközt nyújt, például egy nyomaték csavarhúzókészletet, teljesen szigetelt csavarhúzót a Wiha slim termékcsaládból vagy TriCut szerelőfogót. Továbbá a Wiha profi szerszámbőrönd a praktikus szerszámbetéteknek és az apró darabok számára létrehozott különösen nagy tárolóhelynek köszönhetően sok hellyel rendelkezik a kiegészítő szerszámok tárolásához. A stabil sorban elhelyezett kerekekkel felszerelt szerszámbőrönd segítségével a szerszámok egyszerűen és terhelésmentesen szállíthatók. A felszerelt villanyszerelő szerszámbőröndünk a teljes körű felszereltség a professzionális villanyszerelőnek mobil alkalmazásban.

Az átfogó szerszámbőrönd készlet mellett minden alkalmazáshoz rendelkezésre áll a megfelelő szerszámtáska is. Így ideális mobil és szűk munkakörnyezetben való használatra, például a slimVario® electric szerszámkészletünk. Ebben minden szerszám biztosan és rendezetten van elhelyezve a robusztus és áttekinthető szerszámtáskában. Továbbá a szerszámkészlet az átfogó cserélhető bitrendszernek köszönhetően optimális helymegtakarítást kínál. A Wiha VDE szerszámválasztékunk – itt minden villanyszerelő megtalálja a megfelelő szerszámkészletet.

Lakatos alkalmazásokhoz a szerszámválasztékunk szintén a szerszámkészletek széles választékát kínálja. A 31 részes Wiha lakatos szerszámtáska a kézi szerszámok terén alapfelszereltség a leginkább elterjedt lakatos alkalmazásokhoz. A szerszámkészlet tartalmazza többek között az AGR által kiemelt SoftFinish® csavarhúzót több méretben, az ErgoStar stiftkulcs tartót, valamint egy vízszivattyú-fogót.

A kapcsolószekrények szereléséhez az alapfelszerelést a szerelő bitkészlet nyújtja. Ez a szerszámtáska minden elterjedt pengét tartalmaz egy kompakt készletben. A szerszámkészletben megtalálható 70 mm-es biteknek köszönhetően a mélyebben elhelyezkedő csavarokat is problémamentesen elérheti.

Elektronikai alkalmazásokhoz az ESD szerszámtáskák ideális kísérők. A Wiha ESD szerszámok az IEC 61340-5-1 szabvány szerint készültek, és ennek köszönhetően biztonságos munkát tesznek lehetővé az érzékeny elektronikus komponenseken.

A Wiha szerszámkészletek és szerszámok legyenek bőrönd formában vagy praktikus szerszámtáskában minden profi mindennapi munkájának kötelező elemei.

Egyébként: A praktikus szerszámtáskáinkat tartalom nélkül, azaz üresen is megvásárolhatja.

Czech RepublicDenmarkDeutschlandEspanaFinlandFranceHungaryItalyNederlandNorwaySwedenÖsterreichPolskaRussiaUnited KingdomInternational