Showtime

Stjärnor för alla applikationer

Verktygsväsksats XXL III electric

Upptäck nya världar.

Elektriker behöver många olika verktyg på alla möjliga platser. Många verktygsväskor är inte tillräckligt stabila och ofta är det svårt att sortera verktygen. Verktygsväskan XXL III electric från Wiha, å andra sidan, har ett stort verktygssortiment, tillräckligt med utrymme och är...

stjärnor för elektriker

E-skruvmejselsats speedE® Industrial

Drive with speed - fix with feeling.

Den som utför många förskruvningar varje dag vet precis vilken tid det tar och hur påfrestande det är för handlederna på lång sikt. Med världens första e-skruvmejsel, speedE® från Wiha, kan man glömma de här problemen en gång för alla! Med hjälp av speedE® skruvar man minst två...

Stjärnor för mekaniker

Verktygsväsk-sats XL eMobility

Perfekt skyddat arbete.

Både arbete på fordon med elektrisk drivning och montering, idrifttagning och uppladdning av laddstationer och Wallbox-laddare kräver särskilda kvalifikationer från de anställda och säker, certifierad utrustning. Med verktygsväske-satsen XL eMobility har användaren alltid rätt verktyg till...

E-Mobility Stjärnor

Sök återförsäljare

FRÅGOR ?

Kontakta oss!!
Jag har läst Wihas dataskyddspolicy och samtycker till den » Till dataskyddspolicyn(*)

Wiha tar alltid hänsyn till användarnas erfarenheter i produktutvecklingen. På detta sätt kan vi specialanpassa högklassiga verktygssatser för mekaniker, elektriker och elektroniktekniker med olika krav och arbetsuppgifter. Alla verktyg ligger snyggt och prydligt sorterade i kompakta och slitstarka verktygsväskor. Du hittar alltid rätt verktyg när du behöver det och kan arbeta bekvämt och effektivt.

Våra verktygssatser för elektriker garanterar säkert arbete. De internationellt märkta VDE-isolerade verktygen har nämligen testats för sig vid 10 000 V AC och godkänts för 1 000 V AC.
Med Wihas omfattande verktygsportföljer för elektriker har du alltid tillgång till de verktyg som du behöver för tillfället, t.ex. magasins-bithållaren LiftUp electric, en sats med vridmomentskruvmejslar, helisolerade skruvmejslar i Wiha-serien slim eller installationstången TriCut. Dessutom har Wihas verktygsportfölj för proffs mycket plats för extraverktyg tack vare de praktiska verktygsinsatserna och de speciellt stora förvaringsutrymmet för smådelar och maskiner. Verktygsportföljen med stabila inline-hjul gör att verktygen kan transporteras enkelt och bekvämt. Vår utrustade verktygsportfölj för elektriker innehåller allt som behövs vid mobil användning för professionella elektriker.

Förutom den omfattande verktygsportföljen finns även en passande verktygsväska för alla arbeten. Till exempel är vår verktygssats slimVario® electric perfekt att ta med sig och använda i trånga utrymmen. Med denna ligger alla verktyg tryggt och sorterat i en slitstark och överskådlig verktygsväska. Verktygssatsen har dessutom ett omfattande system med utbytbara bitsar som gör att den inte tar stor plats. I vårt verktygssortiment VDE finns den perfekta verktygssatsen för varje elektriker.

Vårt verktygssortiment har även ett fantastiskt urval av verktygssatser för mekanik. Verktygsväskan med 31 delar innehåller alla handverktyg för behövs för de vanligaste arbetena som mekaniker utför. I denna verktygssats finns bland annat den AGR-märkta skruvmejseln SoftFinish® i olika storlekar, stiftnyckelhållaren ErgoStar samt en vattenpumptång.

Som grundutrustning för montering av kopplingsskåp erbjuder vi bitssatsen Montering. Verktygsväskan innehåller alla gängse klingor i en kompakt sats. Med bitsen på 70 mm kan man även nå djupliggande skruvar utan problem.

För användning inom området elektronik är våra ESD-verktygsväskor den perfekta följeslagaren. Wihas ESD-verktyg har tillverkats enligt IEC 61340-5-1 och ser därför till att man arbetar säkert med känsliga elektroniska komponenter.

Wiha-verktygssatser, i portfölj eller praktisk verktygsväska, är ett måste för professionella hantverkare i vardagen.

Dessutom: våra praktiska verktygsväskor kan även införskaffas utan innehåll, alltså som en tom väska.

Czech RepublicDenmarkDeutschlandEspanaFinlandFranceHungaryItalyNederlandNorwaySwedenÖsterreichPolskaRussiaUnited KingdomInternational