Czech RepublicDenmarkDeutschlandEspanaFinlandFranceHungaryItalyNederlandNorwaySwedenÖsterreichPolskaRussiaUnited KingdomInternational

A gyorsaság még soha nem volt ennyire egyedülálló.

speedE II
Az eredeti. A Wihától.

A SpeedE®-t a Wiha első elektromos csavarhúzójaként ismeri, amellyel hatékonyabban és egészségesebben tud dolgozni. A Wiha nem lenne Wiha, ha itt feladtuk volna. Ez az oka annak, hogy most bemutatjuk az új, speedE®II generációt - még gyorsabb, még erősebb és még sokoldalúbb.

Az új speedE®II két teljesítményszinttel rendelkezik, 0,4 Nm és 1,0 Nm, ami új lehetőségeket nyit meg a lehetséges alkalmazások terén. Az integrált anyagvédelmi funkció mindkét teljesítményszinten biztonságos használatot tesz lehetővé. Az új, II. generációs SpeedE® termékekkel a Wiha megmutatja, hogy mindig mindent lehet egy kicsit jobban - így a munkája még könnyebbé válik.

A gyorsaság még soha nem volt ennyire erős

Anyagvédelmi funkció 1,0 Nm-nél: Tökéletes nagyobb menetes csavarokhoz.

Az új, 1,0 Nm teljesítményszintnek köszönhetően a speedE®II ideális eszköz a nagyobb erőt igénylő csavarozásokhoz is. Nagy menetes csavarok esetén a speedE®II segítségével háromszor gyorsabban végezheti el a munkát, mint egy hagyományos csavarhúzóval.
Belsőépítészet és bútorok összeszerelése

A gyorsaság még soha nem volt ennyire biztonságos

Anyagvédő funkció 0,4 Nm elérése esetén Tökéletes gyengéd munkákhoz

Ahol érzékenyebb csavarozásra van szükség, igénybe veheti a 0,4 Nm-es teljesítményszintet. Ennek köszönhetően a gyengéd csavarozást igénylő munkák is a lehető legrövidebb időn belül megvalósíthatók. Természetesen automatikus anyagvédelem áll rendelkezésre, amelyet az easyTorque nyomatékadapter tesz lehetővé a különösen finom munkák során.

A gyorsaság még soha nem volt ennyire sokoldalú.

Gyorsabb, hatékonyabb, ellenőrzöttebb: a speedE®II egy kicsi, kompakt csoda, mely a napi munkák során kiélvezhető előnyökből áll. Az összes Wiha szerszámhoz hasonlóan a SpeedE®II ergonomikus szempontból is példaértékű - nem ok nélkül ajánlják az AGR orvosai és gyógytornászai.
 

A gyorsaság még soha nem volt ennyire moduláris.

Különböző feladatok, különböző igények: Ön dönti el, mire van szüksége. A SpeedE®II készlettel, a hozzá illő kiegészítő modulokkal és a nyomaték-adapterekkel mindenki saját magának választhatja ki az összes, számára szükséges alkatrészt.

tartozékok

A gyorsaság még soha nem volt ennyire ismerős.

E-szakemberekből álló család és kivételes játékosokból álló csapat: A Wiha ElectricVario termékcsalád az összes rögzítő szerszámot ötvözi, amelyre szüksége lehet a munka során. A termékcsalád számos új taggal bővült.

» Electric Vario Family

   

FAQ - frequently asked questions

Merüljön be velünk virtuális világokba!

Discover our new innovative E-Screwdriver speedE® in 3D and explore the ergonomic Wiha Handle Size Concept in a completely new way!

 

 

» VR alkalmazás indítása
(Works with any Google CardBoard)

KÉRDÉSE VAN?

Lépjen kapcsolatba velünk!
Elolvastam a Wiha adatvédelmi nyilatkozatát és egyetértek » Az adatvédelmi nyilatkozathoz
Your current language according to your IP-Address is Hungary (HU)