Czech RepublicDenmarkDeutschlandEspanaFinlandFranceHungaryItalyNederlandNorwaySwedenÖsterreichPolskaRussiaUnited KingdomInternational

Nopea ei ole vielä koskaan ollut näin nopea.

speedE II
Alkuperäinen. Kirjoittaja: Wiha.

Sinä tiedät jo, että voit työskennellä tehokkaammin ja terveellisemmin speedE®:llä, Wihan ensimmäisellä akkumeisselillä. Wiha ei olisi Wiha, jos olisi jättänyt homman siihen. Siksi esittelemme nyt uuden speedE®II -sukupolven – entistäkin voimakkaampana ja monikäyttöisempänä.

Uudessa speedE®II:ssa on kaksi tehoastetta, 0,4 ja 1,0 Nm. Ne merkitsevät entistä laajempia käyttömahdollisuuksia. Työkaluun integroitu materiaalin suoja-arvo -toiminto varmistaa turvallisen työskentelyn molemmilla tehoasteilla. Uudella speedE®II:n sukupolvella Wiha osoittaa, että aina voi hieman parantaa, jotta sinun työskentelysi helpottuisi.

Nopea ei ole vielä koskaan ollut näin voimakas.

Materiaalin suoja-arvo 1,0 Nm. Optimaalinen isommille ruuviprofiileille

SpeedE®II soveltuu 1.0 Nm:n moottorintehon ansiosta myös voimakkaampaa vääntöä tarvitsevien ruuvien kiristämiseen. Isompi profiilisten ruuvien kiristäminen sujuu speedE®II-meisselillä kolme kertaa tavallista meisseliä nopeammin.
Sisustus- ja kalusteasennukseiin

Nopea ei ole vielä koskaan ollut näin turvallinen.

Pysähdys, materiaalin suoja-arvo 0,4 Nm saavutettu Optimaalinen herkemmille käyttökohteille

Kun tarvitaan hienovaraisempaa ruuvaamista, valitse 0,4 Nm:n moottoriteho. Ruuvaat nopeammin ja hallitummin herkemmät liitokset materiaalin suoja-arvo -toiminnon ja easyTorque-momenttisovittimen avulla.

Nopea ei ole vielä koskaan ollut näin monikäyttöinen.

Nopeampi, tehokkaampi, hallitumpi: speedE®II on pieni, kompakti monien etujen ihme, josta kaikki hyötyvät päivittäisissä kiinnitystehtävissä. Ja kuten kaikki Wiha-työkalut, edustaa speedE®II edelläkävijyyttä ergonomiallaan – eikä ole suotta saksalaisten lääkäreiden ja fysioterapeuttien suosittelema.
 

Nopea ei ole vielä koskaan ollut näin yhdisteltävissä.

Erilaiset tehtävät, erilaiset tarpeet: Sinä päätät, mitä tarvitset. SpeedE®II -akkumeisselin kaveriksi jokainen voi koota tarvitsemansa lisätarvikkeet, kärjet ja momenttisovittimet itse haluamallaan tavalla.

lisälaitteet

Nopea ei ole vielä koskaan ollut osa näin laaja valikoimaa.

Akkumeisseleiden asiantuntija – ja tiimi huippupelaajia: Wihan ElectricVario Family -tuoteperhe ratkaisee jokpäiväiset kiinnittämisen haasteesi. Useat uudet pelaajat täydentävät tiimiä.

» Electric Vario Family

   

FAQ - frequently asked questions

Sukella kanssamme virtuaalisiin maailmoihin!

Discover our new innovative E-Screwdriver speedE® in 3D and explore the ergonomic Wiha Handle Size Concept in a completely new way!

 

 

» Käynnistä VR-sovellus
(Toimii minkä tahansa Google CardBoard -palvelun kanssa)

KYSYMYKSIÄ?

Ota yhteyttä!
Olen lukenut Wihan tietosuojaselosteen ja hyväksyn sen » Tietosuojaseloste
Your current language according to your IP-Address is Finland (FI)